Opriti Cernavoda 3+4!

e un apel banal… or, cei care, in 12. 03. 2011, nu inteleg dece, nu vor intelege decat atunci cand ‘fukushima’ s-ar petrece candva la cernavoda 1+2 (RO), belene (BG), pacs (HU), temelin (CZ) etc.

…motiv pentru care conducerea dezbaterii despre oportunitatea si necesitatea unui cernavoda 3+4 sau a unei centrale nucleare in ardeal nu trebuie lasata in seama acestor foarte multi ignoranti si/sau complexati care vad in utilizarea energiei nucleare un simbol al ‘dezvoltarii’ si a ‘progresului’ unor tari dealtminteri slab modernizate si democratizate!

alternativele exista si sunt viabile – trebuie doar sa le implementam si in romania asa cum au facut-o, de ex., tari precum germania s.m.a. mitul glorios al nuclearului este doar o schema de afacere si de dominatie geopolitica a puterilor nucleare precum franta, rusia etc.
estul europei trebuie sa iasa, in sfarsit, de sub tutela fostelor imperii coloniale!

Advertisements

3 Comments

  1. chiar am vrut sa-ti aud parerea despre cea ce se intampla in moment la nipponezi acum .acestea sunt momentele in care stiu ca este corect stilul de a trai un pic eco.

  2. 😉 un pic eco? pe viitor este nevoie de cat mai mult eco, daca nu, ne ia dr_cu, de oameni prosti ce sintem! si asta am merita…

  3. ce- i aia fucusima ?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s