Bunavestire de Sighisoara

o stire-zvon beton pentru toti iubitorii de mezeluri ieftine si practicantii de sporturi la gazeta, din sighisoara: in curand vor fi dati afara amaratii care si-au gasit adapost provizoriu in spatiile aferente stadionului municipal, in scopul inceperii lucrarilor de edificare a mult asteptatei sali polivalente KAUFLAND.

asadar, in sighisoara secolului 21 taţii isi vor petrece sambetele la degustari de parizăr iar mămicile se vor plimba in aerul proaspat si parfumat al sectiilor de detergenti, in timp ce copilasii lor, parcaţi acasa, se vor dedica  eurosportului, se vor da cu jetix-ul si vor invatza aruncarea ciocanului in dujmanii ONGisti care au impiedicat miseleste KAUFLANDUL timp de peste 2 ani sa se ctitoreasca aceasta mareatza ctitorie consumista!
se intampla deci si vesti bune in aceste vremuri de restriste!

PS1: Tine de ce mancam sau nu mancam azi si maine: link catre filmul VIITORUL ALIMENTATIEI http://www.ecomagazin.ro/viitorul-alimentatiei-film-documentar/

PS2: asta nu mai tine strict de alimentatie ci doar de constienta sau inconstienta in care ne petrecem zilele pe pamant: http://www.ageofstupid.net/global_premiere. e un link catre filmul AGE OF STUPID – titlu f. sugestiv dealtfel si pentru fenomenele ce se petrec actualmente la sighisoara, cum ar fi:

– cenzurari de site-uri web de catre firma dlui. senator basa, urmate de
– neinceperea urmaririi penale impotriva celor de la telezvon,
– cumpararea unui post de senator de tarnave de catre mr. telezvon,
– construirea de hoteluri bellavista, binderbubi, teleson si casa wagner in cele mai nepermise locuri,
– realegerea lui DD primar cu fraudarea alegerilor locale,
– depavarea si repavarea sitului UNESCO cu 5 milioane de lei luati imprumut, – vanzarea de terenuri ultracentrale la 6.000 RON. catre acelasi musiu basa (& prieteni), 
– construirea unui mall langa centrul istoric,
– construirea unui hipermarket pe stadion…

sighisoara e si ea, in sfarsit, pe val!

Advertisements

2 Comments

 1. Ati omis , printre altele , sa mentionati ingroparea a cca. 800.000 lei in parcul aflat langa minunatul hotel Korona (alt edificiu croit pe una din putinele zone verzi din zona limitrofa Cetatii),care parc este acum frumos betonat-pietruit , si inceperea lucrarilor de reparatii la pavajul nou-nout din Cetate . Ma refer la acel pavaj turnat acum o luna de zile .

 2. multumesc de adaugiri!
  interesant ca lucrarile la parcul din cornesti au fost diriguite de distinsa doamna arhitect anca petrescu, o specialista de renume mondial in desfigurat orase mici si mari – si, din pacate, si o fiua a satului nostru electrificat. pe pariu ca va fi unsa candva cetateanca de onoare de schaessburg?

  si da: pavajul din piatra de rau din cetatea sighisoarei este, intr-adevar, un pavaj (DE)TURNAT – in mai multe etape:
  1. deturnat piatra veche de pavaj si facuta disparuta
  2. turnat beton,
  3. turnat pietris deasupra,
  4. (de)turnat banii publici in contul firmei ultraspecialiste in (de)turnari, GARDEN-POPESCU srl. din saftica-tincabesti!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s