apologia coruptiei

coruptia sufoca, submineaza societatea de azi, diluand structurile statale si mentinand oamenii intr-o permanenta nesiguranta in relatia lor cu adminstratia publica. corect?

coruptia

corect! dar daca se va adeveri utopia sumbra pe care au prezentat-o azi pe national geographic channel ca pe un posibil paradis terestru in viitorul nu prea indepartat, anume conducerea (si controlarea) oamenilor de catre masini si masinarii interconectate si telecomandate, ajunse sub controlul unor cercuri de putere, atunci cred ca ne va scoate din belea tocmai cultura coruptiei care azi ne apasa atat de tare in universul balcanic!

robocop-phone

politistii roboti din romania anului 2039 cred ca vor fi programati in asa fel incat, daca la un control iti detecteaza telepatic intrebarea  “-sefu’, nu putem rezolva mai ieftin?”, inca nerostita de tine, le vor sclipi ochii de lacomie, iti vor da o amenda mai mica (de ex. la condusul cu viteza excesiva si cu antiradar) si li se va bloca chestia ai de unde iese bonul de casa!
asa vad viitorul luminos al robo-dictaturii in 30 de ani la noi!

robocop3
asa ca, suferinta de azi vi se va transforma in bucuria si libertatea de maine! sa speram doar ca cercetatorii englezi, japonezi, chinezi vor inventa cat mai repede cat mai multi robotii androizi care sa ne asupreasca si pe care noi sa-i mituim pe viitor!
si cand la sighisoara ii va fi furat careva bateriile acelui robocop, il vor arunca la angofa in valea saesului! in mod sigur.

robocop2-04

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment