se intampla fenomene – I.

freddich/vineri 06.02.
2230H> in ultimele
2 zile iar am impresia vaga dar reala ca sint zile cand se intampla lucruri importante si nasoale in spatele cortinei politice – dar cu toate ca sunt ascunse de privirile noastre, vulgul (adica NOI) reactioneaza la cele intamplate care ar urma sa-l afecteze in viitor…

cred ca vulgul uman, precum turmele din serengheti, simte/simtim undeva in adancul instinctelor daca urmeaza sa (n)i se intample ceva de bine sau de nebunie. emanatia acestor stari interne colective inconstiente manifestandu-se intr-o atmosfera “buna” sau “nasoala” in interiorul unei comunitati, intr-o anumita perioada de timp.

cand ni se pregatesc lucruri nashpa, ‘pica’ atmosfera in tara, in oras; cade barometrul psihic al colectivitatii, in anticiparea efectelor unor decizii de care a luat cunostiinta ‘telepatic’/energetic, in ciuda intentiei factorilor de decizie de a nu lasa la suprafata acele decizii.

asa am simtit-o de ex. la alegerile locale la sighisoara, cu o zi inainte de vot – ca jocurile sint deja facute si ca va urma doar sa se declanseze scenariul dubios pentru realizarea rezultatului dinainte stabilit.

cine nu ma crede ca exista un fel de spiritualitate colectiva care reactioneaza la tot felul de ‘input’-uri, sa nu ma creada. dar aceluia ii spun doar ca s-au efectuat masuratori in acest sens care confirma existenta unor fenomene pshihice colective asemanatoare cu cel descris aici.

asa mi se pare si in zilele astea… la nivel de guvern au loc tot felul de manevre intortocheate dar cu atat mai imputzite, care peste ceva timp se vor pravali si asupra noastra, a celor (ne)guvernati de ei.

concret de tot, sint semne clare si chiar stiri in presa ca se incearca, cu o noua sfortzare si siluire a legilor tarii repunerea pe sine a proiectului deraiat al RMGC la rosia montana. in acest scenariu intra si inceputurile unei posibile actiuni de scindare a mediului ONGist din romania care pana la ora actuala este clar si neechivoc anti-RMGC si anticianura.
nu va intereseaza, asa-i?

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s