sondaj cu operatie estetica

marti 21.10
2000H > mi-o trebuit
sondaj cu musiu basa – si sondaj am primit… pai, n-ati inteles ideea! ideea era ca voi sa votati in sondaj impotriva lui b., nu pentru el – ca doar asa sugera intreg contextul anti-basa al blogului, nu!? 😉

vezi, asa se-ntampla cand ii lasi pe bizoni, pardon: oameni nesupravegheati si neindrumati: in loc sa faca asa cum le sugereaza stapanul lor, manipulatorul de opinii (de ex. o publicatie locala in format electronic sau de lemn), ei incep sa gandeasca de unul singur, sa aiba opinii proprii incontrolabile si la o adica se opun, numa’ de ciuda, planului dinainte stabilit de catre manipulatori adica acela de a-l alege – fara sa stie dece – fix pe acel candidat pe care manuitorii din spatele culiselor l-au stabilit din start invingator!

cu alte cuvinte: in acest sondaj avem aproximativ situatia din alegerile locale din iunie 2008 la sighisoara cand optiunile electoratului erau clar in defavoarea candidatului X dar care era desemnat/dorit musai invingator din start. de aceea, ar trebui sa aplicam si noi metodele probate in campania clepto-electorala: pentru a intoarce rezultatele sondajului in defavoarea lui basa si a demonstra ca nu-l vrea nimeni senator (scopul ‘urmarit’ de sondaj ;-), va trebui sa aplicam una sau mai multe masuri manipulative comunistoide, invatate de la s.c. teleson & friends:

1. punem un filtru tzapan catre sondaj, pana dupa incheierea scrutinului liber si corect, pentru toti angajatii firmei teleson, pentru diversi angajati, prieteni si cumetrii ai primariei/CL si pentru oricine pare suspect a vota cu p.b. in sondaj.

2. pornim
pe acest blog liber, independent, profesionist si nepartinic o campanie de calomniere a dlui. basa, pe motiv ca, sa zicem, se opune unor constructii ilegale de hoteluri in centrul istoric, la fel, se opune vehement manipularii bizonilor electorali si cenzurii site-urilor internet si prin aceasta blocheaza in mod abuziv dezvoltarea multilateral dezvoltata a municipiului nostru. desigur, campania o finantam din banii contribuabililor sighisoreni (min. 50.000 de lei/an).

3. il impingem
in forta pe prima pagina a acestui blog si in videourile de pe youtube pe un candidat ales de noi sa iasa castigator al sondajului.

4. facem
o serie de meciuri (emisiuni) de labtenis electoral in studiourile video a s.c. jurnaldesighisoara, unde redactorul sef (subsemnatul) va discuta cu invitatul special, mai precis cu patronul s.c. jurnaldesighisoara (adica cu subsemnatul) si in absenta lui p.b., dece p.b. musai sa piarda la sondaj!

5. ascundem
rezultatele sondajului de la public pentru a le manipula o tzara in sensul dorit de noi si pentru a le arunca dupa operatia estetica din nou pe blog si in ochii lumii!

6. in cazul
improbabil in care masurile de la pct. 1-5 nu dau rezultatele programate, vom renumara in secret voturile si le vom extrage discret pe cele exprimate gresit, in nestire pt. dl. basa.

7. daca
dl. basa chiar are chef sa protesteze in massmedia impotriva rezultatului alegerilor si a renumararii, nu are decat ca doar sintem democrati, iar noi negociem intre timp cu seful de la realitatea tv din mures, ca sa nu-l dea pe postul national, ca doar sintem si liberali! si dupa cum stiu toti bebelusii cu instincte politice, la PARTIDUL DEMOCRAT minus LIBERAL banul cotizat conteaza, pentru a putea suge apoi alti bani de la tzatza de partid si de stat…
dece atata efort de manipulare manipulatorie? pentru ca doar astfel va iesi la alegeri cine trebuie pentru ca sa ne fie bine la noi toti! (am zis la noi, nu la voi!)

vizitati rezultatele sondajului acuma! PS: era sa uit sa pun 😉 😉 😉 urile de rigoare

actualizare 24.10.: am resetat sondajul pe raspunsurile initiale. asa ca rezultatele reflecta din nou in mod corect voturile cititorilor! (vezi sondajul mai sus!)

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s