monday, monday

luni 14.07::
1000H >
cei doi
voluntari din germania, sositi ieri, isi incep activitatea la SD. vom amenaja cu ei spatiul destinat informarii turistilor despre destinatii alternative/rurale in zona noastra.

1100H > soseste inca cineva de la couchsurfing (avem 2 oaspeti acuma: din SUA si austria). tipul lucreaza si el in domeniul eco si a ecodesign-ului.

1200H > fac poze si filmez in piata cetatii unde se sparge o noua usa intr-o casa monument istoric (cica au toate actele si avizele necesare), il intalnesc pe adi dita, mic dejun.

1300H > pretul implicarii mele ONGiste: viata personala redusa la (aproape) zero. sherry si cu mine ne vedem pusi in fata a 2 alternative: sa ne despartim sau sa ne f***m. mergem pe varianta a doua.

1430H > (re)incepe ziua de lucru, (CRJ, transparency international s.a.). citesc JSRul si punctul. sedintele CL sighisoara par a fi un veritabil haos. oare dece? 😉

1430-0000H > lucram cu cei doi voluntari la camera de la parter; vine catalin dupa 3 biciclete sa faca o excursie ghidata cu niste turisti; mai vin vreo 2 couchsurferi (un taiwanez cu domiciuliul in SUA si un roman cu domiciliul la paris). bloguiesc putin (mai mult) si ma bucur de numarul mare de vizite pe site-uri. primesc o adresa pt. un blog oficial pe teme UE la http://www.blogactiv.eu.

citesc sfaturi pe net despre cum sa bloguiesti cat mai ‘profesionist’. cu toate activitatile de azi am amanat altele f importante! maine va fi o zi f incarcata! + ca mai vin inca 2 voluntari (roxana si dan, consacrati comentatori pe acest blog! :-)). maine trebuie sa ma hotarasc daca merg sau nu la ‘teambuilding’ul greenpeace. cred ca raman la sighisoara. cum se spune la teambuilding in romana? formare de echipa sau asa cumva… e timpul sa se fie romanizate americanismele de ultima generatie! gud nait!

Advertisements

15 Comments

 1. Salut Hans, felicitari pentru alegere:)) Mai nu ar strica sa mergetzi cateva zile la munte undeva, sa mai scapatzi de stres.(acum aud ca 2 tzigani se bat jos, o femeie ii da in coaja la barbatul ei:D. pe bune nu e apropo:)

 2. Hey there! Maine sosim si noi 😀

 3. @Roxana
  drum bun, si distractzie placuta pe la noi:)
  T

 4. No fain,saptamana viitoare sper sa sa vin si io pe acolo sa ma indrumati cam pe unde as putea merge in toamna.

 5. Sherry ştie ce scrii tu pe site (în română neaoşă)? 😉

 6. Well, BB, my Romanian is pretty pathetic but I try to follow along! It is actually nice to have a running-log of what my honey does all day, even if sometimes it is just me! (ha, a little joke for the English speakers…)

  Seriously, thank you to all of you who read this blog and take an interest. Hans works very hard to stay informed, share that information, and make a difference in Sighisoara. I am thankful for every one of you who shares that interest and desire with him.

  Servus!
  Sherry

 7. Hello Sherry!! Nice to have a native-English speaker around, especially for those who dedicate a lot of time studying American and British linguistics/literature/history (that’s me). and it’s true, this blog has a lot of readers (6.207 right now). Studying Romanian can get pretty hard because it has many more grammatical issues + the phonetic and phonological aspect. Hope to see you posting here more often!

 8. Hey Roxana! I look forward to meeting you and Dan this week! Maybe these weeks you can query my English and teach me some Romanian – in my experience “pretty hard” is not an adequate adjective!

 9. We look forward to meeting you too!!

 10. va multumesc frumos, dragi cititori si drage cititoare, ca ma cititi si ma/ne comentati! dece? pt. ca astfel creste numarul de vizitatori si direct proportional si ego-ul subsemnatului. urmatorul pas “logic” ar fi, ca in calitate de viitor nou-bogat si arivist electronic sa va dezamagesc cat de curand, punand pe blog si niste reclame PETROM, OLTCHIM si/sau RMGC! + niste google-adds 🙂
  da’ aveti noroc ca n-am timp de asemenea prostii! unchiul meu, dumnezeu sa-l ierte, obisnuia sa spuna ca cine lucreaza prea mult nu are timp sa faca bani.

 11. @ Roxana

  Watch out, Sherry is an accomplished writer (sapienti sat!).

 12. @ Sherry

  :”>

 13. @ Sherry

  I meant, blushing.

 14. Draga Hans,
  Vreau sa spun ca orice barbat adevarat ar fi ales a douoa vareanta, asa ca nu te mai lauda!!!!
  Oricum, felicitari! tutulor, pentru romana, pentru engleza, pentru dixscuţii şi pentru lecţiea de elocinţă!!!
  Trăiască zona liberă de prejudecăţi a circulaţiei informaţiei.
  doamna me spune că să scriu corect! numa că nu am ochelari la mine :-B B-)
  Oricum postura de aici me-a amintit de marele inegalabilul poet (nu-i dau numele spre a nu fi acuzat că fie mă dau mare sau fac reclamă maxcată!!!) care a spus: Iubiţi-vă pe tunuri! că lupta de clasă se ascute!

 15. nu m-am laudat, am mentionat-o, destul de sec.
  mersi pentru aprecieri si pentru sfat! unde-s tunurile alea? am auzit si eu ca se dau multe in tzara asta! 😉
  “sa auzim de bine”, vorba dusmanului de clasa!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s