pentru cei care inca nu s-au prins!

…mergeti maine la vot, mai!
si luati cu voi mama, tata, copilul, bunica si bunicu! bateti la usa vecinilor si spuneti-le sa faca la fel! iar daca stati undeva prin usa, canada, deutschland, magyarorszag, espana sau cine stie mai unde, dati un telefon ‘acasa’ si intrebati-i pe ai vostri daca au mers la vot. si daca zic ca nu, atunci faceti-i cumva sa mearga! ziceti-le ca nu le mai trimiteti pachet sau dolari daca nu merg 😉  (ce, ar mai merita sa primeasca? daca nu-s in stare sa-si miste fundul la urne odata la 4 ani, in propriul interes? …asteptand totodata sa-i ajutati voi de ‘dincolo’…)
defapt nu vom merge la “vot” ci la ales. libertatea inseamna si libertatea de a alege. si acuma e de ales! cine nu s-a prins care-i miza acuma si nu actioneaza in consecinta, sa nu se vaite poimaine sau peste cateva saptamani, luni sau peste cativa ani ca vai ce primar de 2 bani avem!
e amu or never, sighisoreni vechi si noi, sighisoreni plecati, ramasi, reintorsi, sighisoreni, schaessburger, segesvariak!
mergeti si alegeti ca sa priceapa toti ca orasul asta este al nostru, al tuturor (31.000 locuitori) si nu al hotzilor, mincinosilor, a shmenarilor si manipulatorilor! (o mana de oameni certati demult cu adevarul, legea si bunul simtz). o fost de ajuns. gata. game over.

Advertisements

1 Comment

 1. (reau integral un mesaj trimis prin email de un cititor al blogului)

  Dorele…ne mai ţii mult ???
  Dorele, răspunde-mi te rog, repede şi punctual dacă:

  – este adevărat sau nu că partidul lui Coman a dat pe strada 7 Noiembrie (Viilor) mici şi bere şi că ar fi spus că dacă ţiganii nu-l votează o să-i bată de o să le scoată berea şi micii pe nas.

  – Este adevărat (sau nu) că la “concertul” lui Guţă, Coman ar fi adus de pe sate ţigani cu autobuzele ?

  – Este sau nu adevărat că ziarul Sighişoreanul a fost scris de un sighişorean care nu este prost, doar puţin semianalfabet şi în loc de calomnii scrie “calomni”, în loc de murdării “murdări”, “revintă” în loc de revină “un stadion cu mi de oameni” în loc de un stadion cu mii de oameni şi tot aşa pînă la sfîrşit ?

  -Este adevărat că spre deosebire de Coman care a dat (sau nu) sighişorenilor mici şi bere, tu ne-ai dat numai UE ?

  Hai Dorele, răspunde-ne repede că vine duminica şi trebuie să mergem la vot şi să votăm “în cunoştinţă de cauză” (aşa am auzit că se spune mai nou).

  Şi încă ceva, Dorele, poate o să te surprindă, dar bîrfele sunt mai tari decît faptele…

  Cu nerăbdare…
  Petru.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s